Typarbetsplats svets

Typarbetsplats svets

en arbetsplats med många säkerhetskrav

På nästan all tillverkande industri finns någon form av svetsarbetsplats. Svetsarbetsplatser kan se väldigt olika ut beroende på hur stor del av verksamheten de utgör, men gemensamt för alla svetsarbetsplatser är de säkerhetskrav som finns. Vare sig företaget är litet eller stort så har vi på Gigant modellen för hur du förbättrar din svetsarbetsplats.

utmaningen

För att få en så bra arbetsmiljö som möjligt finns det ett antal utmaningar som man måste komma till rätta med. Vanliga arbetsmiljöproblem som man stöter på just på svetsarbetsplatsen är bland annat dålig belysning, hög ljudnivå, dåligt med plats, att det är svårt att komma åt att svetsa ur olika vinklar eller att utsuget inte fungerar som det ska. Med vår typarbetsplats för svets går vi igenom alla delar på arbetsplatsen för att kunna optimera din arbetsmiljö.

Resurser

Vi delar gärna vår kunskap kring industriell arbetsmiljö. Här kan du ladda ner och fördjupa dig, här hittar du praktisk vägledning som du kan använda i det dagliga.

Få expertråd på plats

Våra tekniska innesäljare finns alltid tillgängliga för frågor – behöver du ytterligare expertis kring svets är våra specialister aldrig långt borta. Kontakta oss redan idag!

kontakt_150x150.png

Telefon: 0322-60 68 50

Kontakta oss