Service & Underhåll

Typarbetsplats Service & Underhåll

EN ARBETSPLATS MED MÅNGA OLIKA UPPGIFTER 

Det främsta kravet på en service- och underhållsverkstad är möjligheten till att kunna utföra olika sorters arbeten. Men arbetsmiljön upplevs dessvärre i många fall som allt annat än attraktiv på dessa arbetsplatser – från medarbetare ute på olika service- och underhållsverkstäder får man kommentarer som att det är mörkt, dammigt och smutsigt, det finns ingen fungerande dator och det är därför svårt att ta del av löpande information. Dessutom hanteras en hel del kemikalier där rutinerna för hantering många gånger brister. Ett annat problem är att det ofta finns saker i verkstaden som tar plats men inte används, vilket kan försvåra för medarbetarna när de ska byta mellan alla olika slags uppgifter som dyker upp. Det finns med andra ord en hel del förbättringspotential för att optimera service- och underhållsverkstäderna.

Utmaningen: Väl fungerande mobila lösningar

Utmärkande för service- och underhållsverkstaden är att medarbetarna sällan står stilla vid sin arbetsbänk hela dagarna – istället utförs en hel del av arbetsuppgifterna ute i verksamheten, på plats vid maskinen, linjen osv. Därför krävs både en fungerande fast verkstad men också en mobil sådan, där allt från ergonomi till ljus och ESD behöver vara mobilt anpassade.

Med vår typarbetsplats för service och underhåll går vi igenom alla delar på arbetsplatsen för att hitta den helhetslösning som passar just dig.

Resurser

Vi delar gärna vår kunskap kring industriell arbetsmiljö. Här kan du ladda ner och fördjupa dig, här hittar du praktisk vägledning som du kan använda i det dagliga.

Få expertråd på plats

Våra tekniska innesäljare finns alltid tillgängliga för frågor – behöver du ytterligare expertis kring buller är våra specialister aldrig långt borta. Kontakta oss redan idag!

kontakt_150x150.png

Telefon: 0322-60 68 50

Kontakta oss