Gigantmodellen

Vår metod: Gigantmodellen

Vi erbjuder utformning, expertrådgivning och driftsättning av kompletta industriarbetsplatser. Helt från början – eller som komplettering av en befintlig arbetsplats.

Analys

Vi börjar med att analysera arbetsmiljön på plats ute i din verksamhet – vilka behov och eventuella problemområden är prioriterade?

Tjänster & utbildning

Vårt utbildningsformat Gigant Academy utbildar bland annat inom lyftsäkring, hur man håller ordning och reda eller hur man ökar effektiviteten med hjälp av bättre ergonomi. Man kan även köpa tjänster såsom en ljusinventering eller inspektion av en lyftarbetsplats. Tjänsterna och utbildningarna är en del av analysen för kunna leverera en så komplett kundlösning som möjligt.

Lösning

Utefter analysen tar vi fram en helhetslösning. Förslaget kan ritas i Gigant 3D för att kunna visualisera och offerera erbjudandet och för att du som kund ska få en känsla för hur lösningen passar in och hur olika detaljer är utformade.

Leverans

Gigant levererar enligt satta ledtider på det sätt som du som kund önskar, med tydlig dokumentation och avsändare, snabb leveranstid och utan skador på godset.

Driftsättning

Vi släpper inte ansvaret bara för att produkten har lämnat lagret. Vid önskemål hjälper vi även till med montering på plats och ser till att lösningen fungerar som den ska. Vårt montageteam arbetar över hela Norden.

Uppföljning

Efter att lösningen är på plats och används i verksamheten gör vi kontinuerliga uppföljningar. Blev resultat det önskvärda? Finns det behov av djupare analys för att effektivisera fler delar av företaget?

Typarbetsplatser

Unika helhetslösningar för en bättre arbetsplats. Med Gigant Typarbetsplatser går vi igenom förbättringsförslag för alla delar av arbetsplatsen utifrån våra kompetensområden. Vilka lösningar passar för din arbetsplats?

Få expertråd på plats

Våra tekniska innesäljare finns alltid tillgängliga för frågor – behöver du ytterligare expertis är våra specialister aldrig långt borta. Ute på fältet får du hjälp av våra tekniska säljare som kan lämna 3D-offerter. Önskas speciallösningar? Vi löser det mesta.

kontakt_150x150.png

Telefon: 0322-60 68 50

Kontakta oss