För återförsäljare

Återförsäljare för Gigant

Gigant som partner. En lönsam affär i alla lägen

Vad innebär ett samarbete med oss för dig som återförsäljare? Kortfattat: ett komplett och genomarbetat sortiment med egen produktutveckling i kombination med djup kunskap om vad en bra dag på jobbet innebär. Förutom det erbjuder vi en rad tjänster såsom egna arbetsplatsexperter, vårt rit- och offertsystem Gigant 3D, utbildningar inom Gigant Academy och ett omfattande sälj- och marknadföringsmaterial som stödjer dig i din vardag och som hjälper dig att växla upp affärerna

gigant.se samt vår handelsportal toolstoregigant.se har du dessutom full tillgång till hela vårt sortiment – och senaste nytt om produkter, kundreferenser och utbildningar. Du skriver bara in vad du söker och har i princip alla kataloger direkt i din dator eller telefon. Alltid lättillgängligt och nära tillhands. Att jobba med Gigant ska vara lika bekvämt som lönsamt.

Få expertråd på plats

Våra tekniska innesäljare finns alltid tillgängliga för frågor – behöver du ytterligare expertis är våra specialister aldrig långt borta. Ute på fältet får du hjälp av våra tekniska säljare som kan lämna 3D-offerter. Önskas speciallösningar? Vi löser det mesta.

Kerstin Andersson
Kerstin Andersson Innesäljare 0322-60 68 50
Rakel Claesson
Rakel Claesson Innesäljare 0322-60 68 50
Roland Andersson
Roland Andersson Innesäljare 0322-60 68 50
Sofia Olsson
Sofia Olsson Kundsupport 0322-60 68 50

Gigant Academy: utbildning i verklig miljö

Gigant Academy är en fullskalig träningsmiljö på vårt huvudkontor i Alingsås där vi har byggt upp vanliga typarbetsplatser inom industrin. Teori varvas med praktik och deltagarna får tillfällen att testa sina nya kunskaper och byta erfarenheter. Vi håller också föreläsningar och praktik ute på företagen. Om du vill anordna utbildningar för dina anställda ställer vi gärna vår expertis till förfogande.

Grundutbildning: Lyftsäkra arbetsplatsen (1 dag)

Basen för säkrare lyft i vardagen.

Läs mer

Ergonomiskolan: Ergonomi 1 (2 dagar)

En tvådagars grundkurs i ergonomi för arbetsplatsen. På schemat står anatomi, arbetsmiljö och praktiska hjälpmedel.

Läs mer

Lyft- och lastsäkring: Vidareutbildning: Kompetent person (1 dag)

Fortsättning för de medarbetare som ska ansvara för inspektion av lösa redskap på arbetsplatsen.

Läs mer

Ergonomiskolan: Ergonomi 2 (2 dagar)

Fortsättningskurs som fördjupar kunskaperna och ger dig fler verktyg i arbetet med att minska de skadliga belastningarna.

Läs mer

Bullerskolan Grundutbildning (1 dag)

En introduktion till akustik och våra bullerlösningar.

Läs mer

Säljstöd i din vardag

Vi har ett omfattande bibliotek av säljstöd för dig som återförsäljare där vi tydligt och enkel förklarar vårt erbjudande och specifika kompetensområden. Använd materialet i din dialog med kunden och tveka inte att kontakta oss om du har funderingar kring vårt sortiment.